Zoekt u een bewindvoerder Zwolle? Een bewindvoerder die naar u luistert en gemaakte afspraken nakomt. U krijgt een vaste bewindvoerder dus u hoeft uw verhaal niet iedere keer opnieuw te vertellen. Het team van Saldo Bewindvoering is er voor u. U hoeft niet te reizen. Wij reizen graag voor u naar Zwolle.  U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw financiën. Wij nemen de financiële verantwoordelijkheid geheel van u over zodat u geen stress meer ervaart van alle administratieve verplichtingen.Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via het contactformulier of telefonisch op 06- 19 36 93 93.

Zwolle is een grote stad en kent veel wijken. Wij kennen de wijken en de juiste instanties zoals de schuldhulpverlening die we moeten benaderen om u op financieel vlak te ondersteunen. Saldo Bewindvoering staat voor deskundigheid, persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit. Wij staan klaar voor onze cliënten en nemen onze taken zeer serieus. Vanwege onze inhoudelijke kennis en sociale aanpak is de samenwerking met hulpverleners en de betrokken instanties goed. U bent bij ons geen dossiernummer, maar een mens die ondersteuning nodig heeft. Wij hebben veel kennis van LVB (licht verstandelijke beperking) en veel ervaring met deze doelgroep. verwanten en de betrokken hulpverleners verloopt altijd prettig en dat wordt altijd gewaardeerd.

Het is onze werkwijze om de cliënt altijd inzicht te geven in de financiën. We komen dan ook regelmatig langs voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek bespreken we de financiële situatie en uw wensen. Bij wensen kunt u denken aan meer zelfstandigheid, verhoging leefgeld, plannen van een vakantie en overige financiële zaken die u bezig houden.

Is bewindvoering toch een stap te ver en heeft u hulp nodig bij uw administratie dan is budgetbeheer misschien meer iets voor u. Wij bespreken samen wat uw wensen zijn en stellen een plan van aanpak op zodat we uw doelen op financieel vlak bereiken. Dit doen we altijd in overleg en niks gebeurd achter uw rug om.